İstiklal İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu,hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı,öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilkokul olmak.

Misyon: Misyonumuz Okulun sosyo-kültürel ve ekonomik yapısını Dikkate alarak eğitim ve öğretim programını Etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Demokratik, insan haklarına saygılı Hoşgörülü, benliğine ve milletine bağlı Atatürk ilke ve inkılaplarının Savunucusu bireyler yetiştirmek Temel işlevimizdir.

Başarılar: 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı tüm idareci ve öğretmenlerimiz için başarılı bir şekilde sonuçlandırılmıştır.

Saatler: 07.30 - 17.20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kiziltepeistiklalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Atatürk mah. 824. sokak. No62 Kızıltepe / Mardin

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - MARDİN CADDESİ İLE ATATÜRK MAH ARASINDA KALAN BİR BÖLGEDEDİR. YAKLAŞIK 150 MT YAKININDA SULTAN ŞEYHMUS ÖĞRENCİ YURDU BULUNMAKTADIR.

Adres - Atatürk mah. 824. sokak. No62 Kızıltepe / Mardin

Ulaşım ATATÜRK MAH. 824. SOKAK. KIZILTEPE/MARDİN

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK YAKLAŞIK 3-4 KM´DİR.